İngiliz edebiyatçı Thomas Stearns Eliot, “Mizah, ciddi şeyler söylemenin farklı bir yoludur.” der. Ben de mizahsız ciddi bir internet sitesi olmaz diyerek, buna bir sayfa ayırdım.

Sayfada yer alan karikatatürleri tam boyutta görmek için, küçük resimlerin üzerine tıklayabilirsiniz. Karikatürlerle dikkat çektiği konulardan dolayı BTHaber dergisine teşekkür ediyorum.

Üretim Süreci Spam Spam Teknoloji İş Kadını Protesto Güvenlik Bilgisayar İnsan ve TV Pencere Teknik Servis Yapışkan Notlar

Borsa ve Maymun

Son günlerde İnternet’te dolaşan bir fıkra, borsanın nasıl çalıştığını mizah yoluyla izah etmek için örnek gösteriliyor. Borsanın bu şekilde çalışıp çalışmadığı tartışılır belki ama, ticaret yaparken fıkradan hisse almakta fayda var.

Yüksekteki Soba

Fizikçi, matematikçi, kimyacı, jeolog ve antropologdan oluşan bir heyet bir araştırma için arazide bulunmaktadır. Birden yağmur bastırır. Hemen yakındaki bir arazi evine sığınırlar.

Borsa ve Eşek

Köylü Ahmet, eşeğini satmaya karar vermiş. Kıymeti taş çatlasa 50 lira eden eşek için pazarlık payını da ekleyerek, 100 lira fiyat koymuş. Komşu köyden acilen eşeğe ihtiyacı olan Mehmet de, 100 lira ödeyip almaya razı olmuş.
Yazı: 1 - 3 (Toplam: 3)
Sayfa: 1
| 1 - 3 / 3 |