Kuruma Özel Eğitimler

İnternet’te Gelişmiş Veri Tarama Teknikleri
Erciyes Üniversitesi (28 Ekim 2004)
Üniversitenin Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü öğrencilerine, İnternet’te etkili ve verimli şekilde bilgi aramanın nasıl yapılacağına dair eğitim verildi.
Kurumsallaşma ve Kurumsallaşma Süreci
Ekol Modüler Mobilya Ltd. Şti. (17 Mayıs 2006)
Firmanın yönetici ve beyaz yakalı personeline, kurumsallaşmanın tanımı ve kurumsallaşma süreci hakkında eğitim verildi.
İş Disiplini ve Zaman Yönetimi
Makim Makina A.Ş. (13 Kasım 2007)
Firmanın yönetici ve beyaz yakalı personeline, iş disiplini ve zaman yönetimi hakkında eğitim verildi.
Ekip Çalışması
Makim Makina A.Ş. (23 Kasım 2007)
Firmanın yönetici ve beyaz yakalı personeline, ekip çalışması hakkında eğitim verildi.

Genel Katılıma Açık Etkinlikler

Mobilya Sanayisinde İnovasyon Uygulamaları Semineri (I)
İnegöl (31 Mart 2007)
Ahşap Teknik dergisinin düzenlediği seminerlerin birincisinde, “Kurumsal İnovasyon ve İnovasyonun Kurumsallaşması” konulu bildiri sunuldu. Bu bildiriyi, buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
Mobilya Sanayisinde İnovasyon Uygulamaları Semineri (II)
Eskişehir (19 Ocak 2008)
Ahşap Teknik dergisinin düzenlediği seminerlerin ikincisinde, “Analitik Hiyerarşi Süreci (AHP)” konulu bildiri sunuldu. Bu bildiriyi, buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
Gaziantep Üniversitesi Konferansı
Gaziantep (2 Şubat 2010)
Çeşitli üniversitelerdeki endüstri mühendisliği öğrencilerinin katılımıyla Gaziantep Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “29. Türkiye Endüstri Mühendisliği Öğrencileri Buluşması (TEMÖB)” isimli etkinlikte, “Kurumsallaşma ve Kurumsallaşma Süreci” konulu bir konuşma yapıldı. Etkinlik hakkındaki ayrıntılı bilgiyi, buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
Atılım Üniversitesi Konferansı
Ankara (20 Mart 2010)
Öğrencilerin katılımıyla Atılım Üniversitesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, “Kurumsallaşma ve Kurumsallaşma Süreci” konulu bir konuşma yapıldı. Etkinlik hakkındaki ayrıntılı bilgiyi, buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
Süleyman Demirel Üniversitesi Konferansı (I)
Isparta (16 Aralık 2010)
Öğrencilerin katılımıyla Süleyman Demirel Üniversitesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, “Kurumsallaşma ve Kurumsallaşma Süreci” konulu bir konuşma yapıldı. Etkinlik hakkındaki ayrıntılı bilgiyi, buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
Süleyman Demirel Üniversitesi Konferansı (II)
Isparta (28 Nisan 2011)
Öğrencilerin katılımıyla Süleyman Demirel Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “4. Kariyer Günleri” isimli etkinlikte, “Aile Şirketlerinde Kariyer” konulu bir konuşma yapıldı. Etkinlik hakkındaki ayrıntılı bilgiyi, buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
Orman Mühendisleri Odası Semineri
İstanbul (16 Ekim 2012)
İlgili sektörlerden gelenlerin katılımıyla TÜYAP’ta gerçekleştirilen “Orman Ürünleri ve Mobilya Endüstrisinde Mühendislik” isimli etkinlikte, “Kurumsallaşmada Mühendislik Yaklaşımı” konulu bir konuşma yapıldı. Etkinlik hakkındaki ayrıntılı bilgiyi, buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
TOBB Ekonomi ve Ticaret Üniversitesi Konferansı
Ankara (9 Mart 2016)
Öğrencilerin katılımıyla TOBB Ekonomi ve Ticaret Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Liderlik Kampı ’16 isimli etkinlikte, “Aile Şirketlerinde Kariyer” konulu bir konuşma yapıldı. Etkinlik hakkındaki ayrıntılı bilgiyi, buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
Karabük Üniversitesi Konferansı
Karabük (28 Nisan 2016)
Öğrencilerin katılımıyla Karabük Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “CIE ’16 (Geleceğine Odaklan)” isimli etkinlikte, “Aile Şirketlerinde Kariyer” konulu bir konuşma yapıldı. Etkinlik hakkındaki ayrıntılı bilgiyi, buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
Gazi Üniversitesi Konferansı
Ankara (10 Mayıs 2016)
Öğrencilerin katılımıyla Gazi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Verimlilik ve Gelişim Günleri” isimli etkinlikte, “Aile Şirketlerinde Kariyer” konulu bir konuşma yapıldı.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Konferansı
Eskişehir (17 Aralık 2016)
Öğrencilerin katılımıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “11. Kaliteli Endüstri Mühendisliği Günleri” isimli etkinlikte, “Aile Şirketlerinde Kariyer” konulu bir konuşma yapıldı. Etkinlik hakkındaki ayrıntılı bilgiyi, buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
Sakarya Üniversitesi Konferansı
Sakarya (1 Mart 2017)
Öğrencilerin katılımıyla Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “İş’te Kariyer” isimli etkinlikte, “Aile Şirketlerinde Kariyer” konulu bir konuşma yapıldı. Etkinlik hakkındaki ayrıntılı bilgiyi, buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Bu sayfaya ait son güncelleme: 31 Mart 2017 Cuma, Saat 15:21