Paylaşmak kolay!
SWOT Etkinliği
Hasan Baltalar
7 Mayıs 2009 Perşembe
6640 Görüntülenme
Yorumsuz

Panelsan, SWOT Analizi etkinliği düzenledi.

Çok gecikmeden, kuruluşunun beşinci yılında kurumsallaşma sürecine giren Panelsan AŞ, SWOT Analizi yaptığı bir etkinlik düzenledi. 2 Mayıs 2009 tarihinde Ankara Bilkent Oteli’nde yapılan etkinlikte firmanın beyaz ve mavi yakalı 27 personeli beyin fırtınası yönetimini uygulayarak, güçlü ve zayıf yönleri ile dışarıda kendisini bekleyen fırsat ve tehditleri belirlemeye yarayan SWOT Analizi’ni gerçekleştirdi.

b074i001.jpgPanelsan SWOT Etkinliği
b074i001.jpgPanelsan SWOT Etkinliği

Tüm gün süren etkinlik, oldukça samimi ve neşeli bir havada geçti. Tüm katılımcıların aktif olarak fikir ürettiği ve çok verimli sonuçlar elde edilen çalışmaya, iş süreçleri içinde yer alan firma ortakları da katıldı. Etkinlik hakkında görüşü sorulan fabrika müdürü Sn İsmet Kaya, “Ben katıldığım iki ayrı eğitimde de SWOT Analizi’nin ne olduğunu öğrenmiştim. Ancak bu şekildeki uygulamada konu daha net anlaşılıyor. Etkinlik çok faydalı oldu.” dedi.

Panelsan Çatı ve Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ankara’nın Polatlı ilçesinin organize sanayi bölgesindeki fabrikasında çatı ve cephe sistemleri üretiyor. Panel ve EPS konusunda çok sayıda referansları olan firma, ekonomik krize rağmen büyümesini sürdürüyor.


Lütfen sitenin kullanım politikasına uyun ve kaynak göstermeksizin alıntı yapmayın.
 Paylaşmak kolay!
 

Yorumunuzla katkıda bulunun

  • Bilgi girilmesi zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir.
  • E-Posta adresiniz yayınlanmayacak ve aramızda kalacaktır.
  • Yorumunuz içinde, lütfen bağlantı (link) kullanmayınız.