Paylaşmak kolay!
Tanıtım Etkinliği
Hasan Baltalar
23 Şubat 2010 Salı
8601 Görüntülenme
Yorumsuz

Panelsan, yeni organizasyonunu kutladı.

Kurumsallaşma sürecini birlikte yürüttüğümüz Panelsan Çatı ve Cephe Sistemleri AŞ, 22 Şubat 2010 Pazartesi günü Ankara Crown Plaza’da düzenlediği akşam yemeği ile yeni organizasyonunu kutladı. Yemeğe, şirkette görev alan hissedar ve çalışanlar katıldı.

b088i001.jpgSerhat Maşlak
b088i001.jpgSerhat Maşlak

Yalıtım sektörünün genç ve iddialı şirketi Panelsan, başlattığı kurumsallaşma sürecinde henüz bir yıl dolmadan, tasarlanan projelerden ikisini tamamladı ve proje çıktılarını çalışanları ile paylaştı.

Kurumsal Kimlik Projesi ile firmanın tüm kimlik unsurları yeniden tasarlandı, tanımlı hale getirildi ve bir kitapçıkta toplandı. Süreç Bazlı Organizasyon Projesi’nde şirketin tüm iş süreçleri tanımlandı. Bu süreçlerden yola çıkarak şekillendirilen organizasyonda, yeni gelişen metodolojilerden faydalanıldı. Organizasyon şeması, bilinen klasik örgütlenmeden farklı olarak tüm süreç-insan ilişkilerini gösteren bir ağ şeklinde tasarlandı. Firma içi birimler ve çalışanlara ait unvanlar yenilendi. Yeni unvanlar, görev tanımları ve atama yazıları ile birlikte yemek öncesi yapılan toplantıda çalışanlara takdim edildi.

Panelsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sn Serhat Maşlak, toplantıda yaptığı konuşmada şirketin kurumsal bir yapı kazanması ve verimli iş süreçleri ile sürekli gelişimi için başlatılan projelerin devam ettiğini vurguladı.

b088i002.jpgPanelsan Organizasyon Toplantısı
b088i002.jpgPanelsan Organizasyon Toplantısı

Lütfen sitenin kullanım politikasına uyun ve kaynak göstermeksizin alıntı yapmayın.
 Paylaşmak kolay!
 

Yorumunuzla katkıda bulunun

  • Bilgi girilmesi zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir.
  • E-Posta adresiniz yayınlanmayacak ve aramızda kalacaktır.
  • Yorumunuz içinde, lütfen bağlantı (link) kullanmayınız.